Wij zijn House.

Onze visie en missie.

Wij geloven dat we met Legal kunnen bijdragen aan een betere wereld van morgen. Wij ondersteunen bedrijven die duurzaam ondernemen en impact maken. Door de inzet van flexibele bedrijfsjuristen.

House is een on demand, high quality, business minded legal service provider.

Business minded – kind – proactive.

Als start up/scale up op zoek naar juridische ondersteuning op het gebied van contracten, e-commerce, de onderneming zelf, IP, IT, privacy of arbeidsrecht?

Onze legal counsels zijn zeer ervaren en adviseren op hoog niveau en pragmatisch, op de manier die jij wilt: on demand, interim of als ‘vaste’ remote bedrijfsjurist.

Terug naar...

De oorsprong.

House (voorheen House of Lawyers) is in 2019 opgericht vanuit de visie dat flexibel juridisch werk anders en beter kan, met name voor de zelfstandige bedrijfsjurist zelf. Werken vanuit vrijheid en deskundigheid voor mooie bedrijven en merken op een duurzame manier. Klanten kunnen rekenen op ‘on demand’ juridische ondersteuning door ondernemende en vriendelijke legal counsels.

Onze founder Maaike Roet is zelf  jarenlang werkzaam geweest als advocaat-partner arbeidsrecht en als interim bedrijfsjurist.

Vanuit haar ervaringen en de drive om bedrijven te laten zien dat juridische bedrijfsondersteuning niet alleen maar gecompliceerd, duur en langdurig hoeft te zijn en ook de behoefte om andere zelfstandige bedrijfsjuristen aan mooie opdrachten te helpen, is House ontstaan.

De afgelopen jaren is House met een steady House Team van 30 legal counsels en een zorgvuldig geselecteerde flexibele schil van 100 zelfstandige bedrijfsjuristen uitgegroeid tot de ‘go to’-partner voor flexibel bedrijfsjuridisch advies.

TALKS

22

HouseTalks Online

30

House Team Legal Counsels

100

Flexibele Legal Counsels