Bram Gerets – Legal Director Belron International / Carglass.

Carglass is een bedrijf op het gebied van autoruitreparatie en autoruitvervanging en internationaal actief.


1. Welke twijfels had je van tevoren?
“Ik opereer vanuit ons hoofdkantoor in België. House. was voor mij een onbekende speler op de markt. Ik was er niet zeker van of ze onze vraag konden invullen. Ik kon mij weinig voorstellen bij de schaal en omvang van House. Ik ben er met open vizier ingegaan”.


2. Hoe was je ervaring met onze juridische dienstverlening uiteindelijk?
“Onze ervaring was uitstekend. House. kwam op een heel korte termijn met een uitstekende legal counsel, die niet alleen juridisch inhoudelijk competent was, maar ook zeker qua stijl nauw aansloot bij onze bedrijfscultuur en de noden van het bedrijf. Ik kon echt merken dat de legal counsel hands-on, oplossingsgericht en pragmatisch was en ook snel schakelde. House. heeft naar mijn mening een goede inschatting gedaan van wat wij nodig hadden. Goede fit”.


3. Wat waren je resultaten van het gebruik de inzet van onze legal counsel Mirjam?
“Wij wilden de werkdruk op het legal team verminderen en wij zijn daar prima in geslaagd.
Mirjam heeft met name commerciële contracten begeleid. Ik merkte dat zij veel ervaring heeft met het werken op interim basis. Ondanks dat het ook voor haar een nieuwe omgeving was, maakte zij zich onze cultuur snel eigen. Heel positief”.

4. Aan wie zou je dit aanbevelen?
“Ik zou dit zeker kunnen aanbevelen aan commercieel veeleisende bedrijven. De legal counsels van House. voelen de noden van de klant goed aan en doen geen compromissen op de kwaliteit. Ze maken waar wat ze beloven. Ze zijn niet alleen juridische specialisten. House gaat verder en brengt veel competenties en vaardigheden mee: snel schakelen op complexe vragen, op de bal spelen, hoge eisen stellen en open minded opereren”.

5. Wat is verder nog leuk om te vertellen?
“Ik denk dat de manier waarop House. betrokkenheid creëert tussen de legal counsels in het House Team uniek is op de juridische markt. Openheid, flexibiliteit, business minded en pragmatisch zijn daardoor waarden die bij House. echt geleefd worden. Daar wordt ook continu in geïnvesteerd. De legal counsels zijn geen advocaat-types, maar echte business partners”.