Hoe kan House een bedrijf als het PreZero Nederland ondersteunen met flexibele juridische diensten?                                                 

In een kort interview onthulde een van onze gewaardeerde klanten, Daphne van Oppenraaij – Beijdorff, General Counsel/Head of Legal PreZero Nederland, haar ervaring met onze legal services en de samenwerking met onze senior legal counsels. Een glimp daarvan hier:

“House heeft zich bewezen als een betrouwbare partner in juridische diensten door deskundige interim counsels te leveren die niet alleen juridisch sterk zijn, maar ook de niet-juridische aspecten van bedrijfsjuridisch werk begrijpen. Een specifieke prestatie was tijdens de verlofperiode van een van onze bedrijfsjuristen; de overgang en de overdracht werden naadloos en professioneel gemanaged door House. Hun aanpak combineert juridische precisie met een pragmatische insteek, wat essentieel is voor effectieve bedrijfsjuridische ondersteuning. De communicatie met House is altijd prettig en professioneel, en hun vaktechnische bijeenkomsten zijn verrijkend en boeiend. Ik zou House zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning.”     

Ben je op zoek naar juridische ondersteuning die aansluit bij jouw bedrijf? Wij zijn er om te helpen en staan altijd open voor een gesprek. Legal for tomorrow!