Hoe kan House een bedrijf als het jouwe ondersteunen met flexibele juridische diensten?

In een kort interview onthulde een van onze gewaardeerde klanten, Saskia Deknock, Head of Legal & Compliance Nestlé Belgilux and the Netherlands, haar ervaring met onze legal services en de samenwerking met onze senior legal counsel. Een glimp daarvan hier:

Een snel antwoord in drukke tijden: “House sprong in het diepe voor ons met een interim senior legal counsel, die snel kon starten en direct beschikbaar was toen de nood hoog was.”

De perfecte match: “Bij House gaat het niet alleen om juridische vaardigheden, maar ook om de juiste match met ons bedrijf en onze behoeften. Elke opdracht is uniek en vereist een zorgvuldige afstemming. House biedt dat ook echt.”

Sectorgerichte expertise: “We werkten samen met een legal professional die al ervaring had in onze branche en daardoor onze specifieke behoeften en de dynamiek van onze sector begreep. De snelheid en efficiëntie waarmee ze handelde, maakten het verschil – en de persoonlijke band met Maaike maakte het allemaal nog beter.”

Snelheid en responsiviteit: “House is meer dan alleen een juridische dienstverlener: ze luisterden naar onze noden en konden hier perfect op inspelen. De directe respons en persoonlijke aandacht die we kregen, maakten ons vertrouwen in hun diensten alleen maar sterker.”

Ben je op zoek naar juridische ondersteuning die aansluit bij jouw bedrijf? Wij zijn er om te helpen en staan altijd open voor een gesprek. Legal for tomorrow!