Deepak Mohanlal – Internal Control & Compliance Manager MVGM

MVGM is de grootste vastgoeddienstverlener van Nederland en een toonaangevende Europese vastgoedbeheerder en vastgoedspecialist met meer dan 1500 werknemers in 39 kantoren in 8 landen. Zij bieden hun klanten een breed, geïntegreerd spectrum van diensten met een specialisatie in vastgoedbeheer, zoals kantoren, gebouwen met meerdere huurders, winkels, winkelcentra, woningen, hotels, logistiek, industriële activa en meer. Flexibele senior legal counsels van House ondersteunen MVGM hierbij.

1. Welke twijfels had je van tevoren?
“Eigenlijk geen. House werd mij aanbevolen. Ik had reeds gesproken met iemand over House en ik vertrouw op haar kunde in dat kader. Zij was razend enthousiast en dat was ook de reden om gelijk in gesprek te gaan.”

2. Hoe was je ervaring met onze juridische dienstverlening uiteindelijk?
“Goed. Wat ik fijn vond was de flexibiliteit en het snel schakelen. Maar ook direct duidelijk over de prijzen en wat House kon betekenen en de extra diensten, zoals bijvoorbeeld arbeidsrecht. Fijn dat er gelijk iemand kon starten op het moment dat wij iemand wilden hebben. Zij ging direct proactief binnen de organisatie aan de slag.”


3. Wat waren je resultaten van het gebruik de inzet van onze legal counsel Aartie?
“Je ziet een stijging van de aanvragen rondom huurderszaken en de review van contracten. We merken dat Aartie het nu al lekker druk heeft. Dit is goed voor het bouwen van onze business case rondom compliance. Er lagen nog veel zaken onder de radar, en wij zijn positief over dat onze medewerkers deze zaken nu voor de zekerheid bij ons voorleggen. Wij zijn blij met die ontwikkelingen.”

4. Aan wie zou je dit aanbevelen?
“Ik denk aan alle organisaties, die op zoek zijn naar een interim legal counsel. Als je direct iemand op juridisch vlak nodig hebt, dan zit die persoon al klaar om mee te denken. Ideaal.”

5. Wat is verder nog leuk om te vertellen?
“Ik vond het leuk om te merken hoe de CEO van House, Maaike Roet, echt meedacht met de organisatie. Zij was geïnteresseerd in de organisatie, wie we zijn en reikte diverse opties aan. Door de vragen die zij stelde, werden wij echt aan het denken gezet. Daardoor ook weer geïnspireerd om de strategie rondom compliance verder aan te scherpen.”