House: 5 years!
Wow, we waren eerlijk gezegd zelf (ook) verrast. Dit jaar bestaat House alweer 5 jaar! House  is in 2019 opgericht vanuit de visie dat flexibel juridisch werk anders en beter kan, met name voor de zelfstandige bedrijfsjurist zelf. Werken vanuit vrijheid en deskundigheid voor mooie bedrijven en merken op een duurzame manier. Klanten kunnen rekenen op ‘on demand’ juridische ondersteuning door ondernemende en vriendelijke legal counsels.

Onze founder Maaike Roet is zelf  jarenlang werkzaam geweest als advocaat-partner arbeidsrecht en als interim bedrijfsjurist. Vanuit haar ervaringen en de drive om bedrijven te laten zien dat juridische bedrijfsondersteuning niet alleen maar gecompliceerd, duur en langdurig hoeft te zijn en ook de behoefte om andere zelfstandige bedrijfsjuristen aan mooie opdrachten te helpen, is House ontstaan.

In de afgelopen 5 jaar is House met een steady House Team van 30 legal counsels en een zorgvuldig geselecteerde flexibele schil van 100 zelfstandige bedrijfsjuristen uitgegroeid tot de ‘go to’-partner voor flexibel bedrijfsjuridisch advies. Dat gaan we dit jaar vieren!